Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Felix och Inga-Lill - 23 januari 2012 10:56

Tax för alla snälla hälsningar till matten, hon blev så glader. Jodå, hon är lite piggare men snorar så hon säger att fortsätter det här trillar hela hjärnan ut, hihi. Till helgens eskapader, hussen drog iväg på kryssning på söndag morron, så matten och jag blev gräsänklingar, hihi. Lillhussen är hemma förstås, så det finns i alla fall två gubar i huset, för jag är ju oxå gube, hihi. Jag har haft en härlig helg, hussen gosa jättemycket med mig i lördags, när han inte packade fidon förstås. 


I lördags så fick jag kalvbiff på älg förstås mums va smarrigt det var men igår så fick jag bara Cesar på kulorna men då hade jag smakat det matten åt under tiden som hon käkade. Praktiskt för då får man mat två gånger, där har ni nåt att lära er, hihi. Igår kväll så fick jag vipsad grädde till hundbullen, matten tog undan en stor klick innan hon sockrade på grädden, säga va man vill men matten är härlig att ha när det gäller gosaker, hihi. De där tvåorna hade ingen lust att infinna sig igår, det var griskallt trots att vermotern bara visade minus 9 grader, matten hon krusade som vanligt flerfaldiga gånger men icke sa nicke, inget hände. Hon sa att jag nog vart lite för frusen, så hon gick ut och gjorde en fisruta åt mig så jag skulle slippa gå så långt. Jag var ute och inspekterade den men jag tyckte det var skräp till ruta, alldeles för liten i min smak, så där får hon bakläxa, hihi.


I morse så hade jag väldans bråttom för en tvåa tyckte att nu jädrar var det dax, så vi for iväg ut redan innan kl var sju, jag som brukar sova till halv nio tillminstingens. Fast vi struntade i fisrutan, jag studsade helt sonika iväg nerför alla trappstegen och sen en bra bit till, sen var visitkortet avlämnat och då tog matten och bar in mig, härligt med hiss som går på platten med, hihi. Sen tände matten i spisen, så jag skulle få upp värmen, för det är inte kallt ute egenteligen men det kändes kallt, bara 8 minus idag.


Nu ska jag försöka förmå matten till att öppna dörren ute hos er alla bloggare men först har hon lite som hon ska göra, så om jag lyckas så hörs vi längre fram.


Taxepussisar i mängd.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards