Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Felix och Inga-Lill - 21 juni 2012 21:36

Vi är rysligt dåliga på att blogga i det här huuuset, hihi men vi gör så mycke annat så det blir lite snålt om tid och sen har matten ont i nacken och det är baske mig inte mitt fel, hihi.

  Här är jag på promenixen under Järna marken, inga stånd i närheten men det får duga ändå.


  Här köpte matten blomster, jättefina som jag har passat på att nafsa i när matten tagit in dem för natten, för här uppe är det nästan minus nattetid.


  Jaha, här är beviset jag käkar glass i stora lass, hihi.


  Här ser ni min berömda anka, men matten säger att det är en and strunt samma det är min anka och därmed så jämt, hihi.


I söndags var vi hemma hos matten bäst kusin, ja det där med bäst har jag lagt till för hon bjussar alltid på någe gottigt till mig och sen plockar hon fram leksaker pipar och sånt så jag får leka. Sen på måndagen då hade min älsklings Lillhusse smitigt innan jag hann vakna, han var puts väck och som jag leta och tjöt, för att han aldrig kom in och käka frulle. Han och jag brukar busa väldans mycke, när jag kom ut såg jag att en av bilarna var borta och då fatta jag han hade åkt iväg utan mig. Matten sa att han skulle till det däringa sjukahuset i Uppsala, så han kommer sen. Det där ordet kommer sen är ett vitt begrepp, det har jag börjat fatta, för han har baske mig inte kommit än.


  I tisdags så var vi till Falun, för hussen skulle dit på ett möte, matten passade på att springa runt på Kupolen i Borlänge medan jag och husse tog en promenix. Sen föreslog matten att vi skulle äta på MAX, inte mig i emot sa jag, man kan väl inte tacka nej till hundburgare heller, hihi. Här tar jag och hussen en välbehövlig promenix efter käket, hihi. Jag måste erkänna att jag var lite trötter när vi kom hem, för klockan hann bli tjugi i tolv på nattkröken, hihi.


  Igår var vi och hälsade på en jaktkompis till hussen och gamla kompisar till matten och där fick jag träffa de här tjejerna, två gråhundar och en jämte, Isa, Aja och Bessie.


  Här har ni Bessie, jättesnäll och mysig, hihi.


  Tjejer kan gapa de med, hihi. Det är jätteskojsigt med stora hundar men Isa blev sur och morrade åt mig men då fick hon veta vart skåpet ska stå, hihi. Hon fick världens blåsning av mig så liten jag är, hihi.


  Jag har badat i sjön och här är beviset, jätteskojsigt men inge vidare varmt, det är en kallkälla som kommer upp i den här Görtjärn, säger matten, så det är egentligen ingen sjö, hihi.


Idag har vi varit till Malung, käkat biggaråiser jättegottigt och sen bjussa matten på en jolgubbbe när vi kom hem, hihi. Det har hänt så mycket den här veckan så jag är alldelses slut, hihi. Hoppsar att det blir en lugnar vecka, för nu är jag helt sluter, ska snart gå och slagga så jag orkar hålla gång på tvåbeningarna i morrn med. För då är det ju sjävla missömmerafton, med allt vad det innebär. Blir det finväder så åker vi nog in på Näset en sväng, annars stannar vi hemma och pysmyser, hihi.


Ni får ha en skön missömmer alla fyr- och tvåbeningar!


Russelpussar i mängd.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards