Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Felix och Inga-Lill - 28 juli 2010 09:19

Jaha, man blir aldrig för gammal för att lära sig något nytt, nu vet vi att träden vi parkerade under när vi var i Borlänge heter Bollpil, tax så mycket för den upplysningen och samtidigt väldigt roligt med nya kommentatorer. Nu bor vi inte i Norrland förstås och Borlänge ligger i södra delen av Dalarna men såna där pilar har vi bara sett där, annars finns det mest Fontänpilar. Nog om trädsorter här är det strålande solsken men inge varmt bara 14 plus i skuggan, vi får väl se va som händer under dagen.


I förrgår fick vi tunnpannekakor och då ville vi inte ha någon kvällsmat, bara mera pannekakor, matte sa att det är slut men fast vi är gamla så är det inge fel på vårat luktsinne. Kärringen försökte blåsa oss på nåt så gottigt men vi lyckades tigga till oss en extra pannekaka på kvällen. Det går att få lite extra bara man visar sig från sin bästa sida, lägger huvudet på sned och ser så där omåttligt söt och sugen ut. Efter 14 år så vet vi hur slipsten ska dras, hihi.


Igår fick vi vanlig mat, stekt dalafilé (falukorv), kokt potatis och bondsås om nu någon vet vad det är, fast vi fick bara några skivor av filén. Sen igår kväll blev det smarrigt till fikat, nybakt sockerkaka med vipsad grädde mums filibabba.


Det blir lite dåligt med bloggandet så här i sidomestertider, för matte vill inte sitta vid datorn när solen lyser, vi får se om vi lyckas övertala henne att titta in en sväng hos alla våra bloggvänner. För som ni vet så är inte knapparna på det där bordet till för våra stora tassar, nog för att vi försökt men det blir bara hiorglyfer och ingen förstår vad det står.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards