Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Intet nytt!

Av Felix och Inga-Lill - 24 januari 2011 12:42

Den där maten vi inte kunde äta var kassler, matte tycker att det är för salt och sen är det rökt och det ska inte taxar ha säger hon. Annars brukar vi få smaka det mesta som våra tvåbeningar äter, sill och anchofis är ett par andra saker som vi heller inte får och så lök förstås där är matte väldigt resrixtiv, hihi.


Idag har datorn funkat klanderfritt "peppar peppar ta i trä" brukar matte säga, nu ser det ut som om solen vill kika fram så vi hoppsa att det inte blir så däringa griskallt igen. Vi känner oss lite sletna efter helgen och mattes uppinatten vana, men i natt har hon sovit i alla fall. Så vi får se vad dagen har i beredskap åt oss.


Taxkramisar.

 
 
Rudi

Rudi

24 januari 2011 13:31

Nä, allt som människorna äter ska man inte äta, det har jag förstått...som chokladglass till exempel :)Bra att det börjar bli lite ordning på era nätter nu.

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

24 januari 2011 14:55

Vi pepprar och tar i trät för eran dator också. Ibland får jag faktiskt DRA matte uppför branta backar. Hon skulle nog behöva gå lite mer så hon orkar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

24 januari 2011 17:27

Aamors matte skriver!
Vad skönt att er matte får sova nu och sen tar det hårt på er hundar när vi är uppe och rantar runt, Aamor blir lika trött!

Ha det bra!

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

24 januari 2011 21:32

Håller tummarna att hussen och matten blir friska snabbt :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Eva H

Eva H

24 januari 2011 21:34

Före kvällskissen måste jag bara säga att jag förstår alldeles utmärkt! Min storebror var korthårs tax av normalstorlek och mamma har haft sådana i snart 49 år! (Har känt 7 av hennes)
Så jag har i alla fall lite kunskap om denna underbara ras:)
Puss på er!

http://fyrfotingar.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

24 januari 2011 22:08

Nu börjar matte hitta tillbaks till datorn igen, åtminstone kortare stunder. BRA. Snart ska hon gå ut också, säger hon och det är väldigt bra det också, för jag är trött på den här stugsittartillvaron nu!
Och så undrar matten om eran matte också brukar knacka sig i huvudet när hon säger den där ramsan... ;)

Liiite kassler brukar jag få smaka, men bara en liten, liten bit. Gott! Men jag är ju inte en tax, förstås. :))

Eran matte HAR väl ett bra virusprogram - klart hon har med en sån lillhusse. Min matte ahr ett nytt, ett gratisprogram som våran "guru" säger är hur bra som helst. Det syns att det jobbar väldigt idogt.

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Felix och Inga-Lill

25 januari 2011 11:55

Jodå, nog finns det ett bra virusprogram men ibland hjälper det inte, när det dyker upp nya snuvor hela tiden. Matte säger att de där virustillverkarna ska vara tacksamma att matte inte får tag på dem, hon kan massor av konstifika ord när det gäller såna klåpare.

Taxkramisar.

 
Freja

Freja

26 januari 2011 02:40

Hej på er!
Ja usch för såna där virusar, husse säger också konstiga saker både när han köper nya program och när de inte funkar...
Kassler har jag aldrig ätit men är det både salt och rökt är det nog inte så bra för våra vovvemagar ändå, det har nog din matte rätt i!
Nospussar!

http://prinsessanfreja.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

26 januari 2011 13:31

Vi har varit ute och läst på din blogg men vi kunde inte lämna några kommentarer. För det finns ingenstans som vi kan skriva om man tittar på Rudis blogg så finns det något som heter Namn. Hoppsa att din matte kan ändra på det så vi kan lämna tassavtryck hos dig med.

Taxkramisar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards