Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Felix och Inga-Lill - 25 mars 2011 13:43

Vi har kungligt besök i kommunen och matte önskar att hon kunnat vara på plats, vi med för är det någon som är kunglig så är det taxar, speciellt av vår fina ras strävhår, hihi. Experium ligger bara 3,5 mil härifrån men inte fick vi åka dit heller, för hussen hade annat att göra. Han hade en massa papir knas för sig för han ska hålla en kurs i morrn, så där gick vi miste om att gona oss i kunglig glans, hihi. Dä du prinsessan Freja, där hade du oxå platsat och alla ni andra kungligheter som bloggar, Ludde hederstaxen, Sigge Svamphund, Vinja, Bamse och Valle, Rudi, Torsten, Molly och Moa, Snygg Göte, Aamor, Edith, Kasper, Elliot af Upphärad och Wille och sist men inte minst katten Sippo, hoppsa att jag inte glömt någon. Alla ni hade klart platsat som uppvaktare av det kungliga följet kronprinsessan och prinsen hade säkert gillat det.


Här har bara varit tråk i två hela dagar, blåser och snöar samtidigt som solskrutten skiner. Usch, va trötta vi är på vintern, nu vill vi ha VÅR!!! med blommisar och mattes pollensnuva, hihi.


Igår fick vi bogfläsk stek, urmumsigt men det var pannkis dag egenteligen men matte har bytt dag, för idag är det Vafflisdagen och då blir det soppa idag i stället med vafflisar med vipsgrädde till fikat i kväll, hihi. Smarresmakigt blir det vi älskar vafflisar mumsigt värre.


Nu säger vi hej till alla kungliga jyckar för idag och är det någon kattsing som vill vara med på ett hörn så känn er kungliga om så bara för en dag, hihi.


Taxkramisar och taxpussar i mängd från två kungliga brorsor.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards