Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 5 september 2011

Av Felix och Inga-Lill - 5 september 2011 10:09

Bäst som det regnar kommer det en skur, skulle ut och göra en tvåa men det sket sig, blev så attans blöt att matten var tvungen att torka mig torr med en frottis, såg ut som jag varit i tortyrkammaren. Så ni förstår säkert att tvåan får vänta, här har det regnat hela natten, så jag föreslog hussen att han får knyta båten vid trappen, om jag ska ut någe mera i dag, hihi.


Gårdagen bjöd på blåsa, så det var tur att hussen var ankare annars vete katten om jag varit kvar på trakten, varmt och skönt va det i alla fall. Käket igår gick inte av för hackor, älgkött mumsigt värre. Lördagens käk var nästan lika gottigt med gryta på fläskkarré men det var väl inte mat vi skulle snacka om, hihi.


Matten säger att en blick säger mer än tusen ord, mina ögon är visst talande, så klart jag har tränat i 15 år så va väntar sig kärringen. Jag har nämeligen utövat en specialare va det gäller tiggeriet, först sätter man sig nära lägger an blicken "jag är så söööt", sen lägger man till i blicken "du har väl inte glömt mig", sist kommer följande in i blicken "ser gott ut det där, skulle jag kunna få en bit för jag är så hungrig". Det gäller att köra sötstilen, lägga rätt pälsen på huvudet så den blir så där sammetsmjuk, sätta upp en försynt tass. Skulle nu det inte hjälpa får man lägga till ett litet ynkligt gnäll, samtidigt som man trycker tassen lite på tvåbensbenet. Om det mot förmodan inte hjälper så lägger man huvudet gärna i armvecket på den man tigger av och klämmar lite försynt, dricker de kaffe så har det bäst effekt om det är armen som håller koppen. Detta brukar aldrig slå fel, för då får man verkligen fulla uppmärksamheten, gäller bara att se väldans oskyldig ut när de har hållit på att vicka ur koppen, hihi.


Jag måste erkänna att trots allt ovanstående tiggeriknep, så kan det faktiskt hända att de är obevekliga de däringa tvåbeningarna. Det hände mig igår kväll, hussen åt glass sån där god gräddglass med vanilj, som jag tycker så mycket om, trots att jag körde hela registret med tiggeriet så hade det ingen som helst effekt. Matten sa ifrån riktat till hussen "du ger inte Hillman av glassen, den är alldeles för söt", det var alltså glassen som var för söt inte jag, humf. Attans va sur jag blev och matten sa bara "du har fått en smörgås så du överlever nog". Det var just ordet "nog" som fastnade i min hjärna, har hon ingen som helst medkänsla med en stackars tax, hur kan hon vara så morbid, det är skamligt. Så nu har jag bestämt mig, jag tänker inte vakta matten någe mera när vi är själva hemma, för är det nån som vill ha na, så ta na för sjutton hakar!


Hoppsa att ni haft en braig helg och att ni inte behöver simma för att ut och göra era behov, hihi.


Taxpussar.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards