Mellan himmel och jord

Alla inlägg under juni 2013

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till saken jag mår som en prins, idag har jag ätit kycklingfilé  och till efterrätt lite jordbubbar med vipsgrädde, mumsens så det förslår. Matten har varit krank den här våren och har inte haft vare sig ork eller lust att skriva, men jag har mått prima så ni förstår kanske att matten har haft fulla häcken med mina busstreck, för de går inte av för hackor, hihi.


Nu ska vi vara helt upptagna ett par veckor, det är Vansbrosimningen som står för dörren och då måste det hjälpas till, matten och hussen jobbar idiellt under den tiden och blir jag inte hemma så är jag med. Jag har ju tur som har en Lillhusse boende på gården här, så jag blir aldrig själver även om matten och hussen inte är hemma, hihi. Så nu får vi se om hon har tid i början av veckan att gå ut och så jag får läsa vad ni haft för er, tyvärr så blev inte bilderna någe bra som hussen tog på mig när vi var på sidomester nere i Blekinge, de är mest suddiga några är skapliga så om matten får tid så kommer de väl ut, blir väl lagom till hösten om hon sölar som hon gjort sista tiden, hihi.


Ni får ha det så bra och jag hoppas att ni fortfarande har ork att vänta på mig, för jag kommer igen det är jag helt säker på.


Russelpussisar i mängd.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards