Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Felix och Inga-Lill - 29 januari 2010 22:42

Måste bara berätta nu när vi var ut på sista vändan för kvällen så stod det en horntossa nedanför vår gräsmatta, bara 20 meter från oss. Det hade nog varit häftigare om vi sett henne men vi hade bråttom och husse den fisknölen tala inte om vad han pratade med förrän vi kom in. Då ville jag ut bums igen men husse sa att nu var det bra, nu skulle vi gå och sova. Vem fasen kan sova när det smyger en älg runt huset. Matte har oxå tittat på älgen men det är för mörkt att fota henne och matte vill inte skrämma slag på tossan med blixten. Då är det noga minsann men när hon blixtrar i våra nyllen då är det en helt annan sak, fy bubblan. Nu ska vi i alla fall gå och slagga, vi drömmer nog om horntossor i natt.


Taxkramisar.

Av Felix och Inga-Lill - 29 januari 2010 20:52

Det verkar inte som om någon har hört talas om knäppkorv, det är varmkorv med skinn på och när man kokar den så måste man vara försiktig för annars knäpper det till i korven och så spricker den. Nu vet ni nog säkert vad det är för korv.


Idag har vi slappat med husse på soffan, riktigt skönt och så har vi suttit vid kaminen så länge brasan var igång, det var ruskigt väder ute. Det har snöat och blåst, det var inge kallt i grader men attans så kallt ändå. Till middag fick vi karrékotletter sen blev det hundkulor och frolic, till fikat fick vi sockerkaka och efter näst sista rundan fick vi frolicar igen. Nu ska vi slappa tills det blir dags för sista pinkrundan, usch vi gruvar oss redan för det är så kallt men vi ska inte klaga för vi har samma vermatur som Sigge Svamphund.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson.

Av Felix och Inga-Lill - 29 januari 2010 08:36

Idag snöar det och är bara minus 11 grader, så vi kan gå ut, utan att frysa tassarna av oss men jag lovar att det var kallare än vi trodde, riktigt griskallt. Husse har tänt i kaminen, så det var i alla fall varmt och skönt.


Mitt inlägg om nödropet, var med tanke på att det kanske finns någon i er bekantskapskrets som behöver en jycke eller en katt. Dessa djur riskerar avlivning, hunden är det nog mycket lapphund i, det tror min husse. Ser ut att vara en snäll voffsing men vi kan inte ta emot den för matte är allergisk mot hundar som tappar päls. Hon blir så hostig och snuvig samt rödögd så det blir inge bra.


Igår fick vi varmkorv sån där knäppkorv, smaskens var det matte gjorde hemlagat mos till. Hon gör aldrig mera pulvermos efter att hon lästa på innehållsdeklarationen. Det innhöll bara 23 % potatis och då blev hon arg och sen dess har det bara serverats riktigt mos med potatis, mjölk, salt och en smörklick, det blev en kortare innehållsdeklartion än kartongen med pulvermos. Sen fick vi kulor och frolic, men idag blir det fläskkotletter till middag då ska vi hålla oss framme för det är mycket godare än korv.


Taxkramisar från er vän Hillman, brorsan hälsar så gott.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards