Mellan himmel och jord

Alla inlägg under oktober 2010

Av Felix och Inga-Lill - 7 oktober 2010 14:55

Här är det lungt som det brukar vara efter en storm, för i natt var det livat, usch iamig vad det blåste. När vi var ut sista rundan så var det sånt oväder så jag trodde att vi skulle blåsa bort. Ni ska veta att vi bor i en dalgång och inte uppe på en höjd, det blåste och brakade hela natten. Jag trodde taket skulle komma in ihop med någon stor tall, till sist somnade jag och när jag vaknade i morse hade vinden mojnat. Solen lyser nu och det är riktigt skönt ute, vi har varit med husse på en runda så han inte soffar till sig. Det är så där med görlösa hussar de blir lite åjäxliga om ni förstår va jag menar, då får man offra sig och följa med en sväng.


Nu ska vi slappa och ha det riktigt skönt, sen blir det mat, vad det blir har inte matte talat om ännu, hon är lite justerad med troligtvis knäckta revben. Hon säger att det är värst när hon hostar, nyser och skrattar. Vi får väl hålla oss lite allvarliga så hon slipper skratta, igår brast hon ut i ett gapskratt på min bekostnad förstås, jag skulle hoppa upp i soffan men något gick fel så jag blev hängande med baktassarna utanför soffan. Då skrattade matte alldeles förfärligt, joho tur att man kan roa någon, hihi.


Taxkramisar från er vän Hillman.

Av Felix och Inga-Lill - 5 oktober 2010 09:46

för matte hon glömmer fotogrunkan stup i kvarten och har hon händelsevis med den så inte fasen kommer hon ihåg att använda den. Här har det varit en lugn helg med massor av gottigt att stoppa i maggen. I söndags fick vi älgkött mums filibabba, dä ni grabbar och tjejer man blir hur ung som helst. Doften retar faktiskt gång på en så man blir flera år yngre. Annars har vi mest slappat och vart ute och spårat förstås, det blir så när man bor nära skogen. Här finns en massa djur, grävling, fäur, häre, rävis, älg, rådjur och sen alla pippisar förstås. Sen har vi fått en bäver och det är ingen grammofonbolagsdirektör heller, hihi.


Igår var vi ute på en lite tripp på drygt 20 mil, husse skulle ha tag på en plåt till pannan som han fixat till husvagnen och matte skulle titta om de fått hem pippisfrön på en butik hos en bonde.  Matte fick inget med sig hem men husse fick tag på plåten men då fick vi åka långt oxå. Kameran var med men inga bilder blev tagna för matte fick inte tummen ur, trots att vi såg fårskallar, tjurar, kossor och hästar en och annan jycke med.


Idag må ni tro att husse var fisig, han tog bössan men glömde att plocka med det viktigaste vid jakt, oss förstås. Så nu ska vi sura lite på gubben, matte måste hållas under sträng uppsikt så inte hon försvinner oxå. Då är det praktiskt att placera henne framför datorn, så vi får se va ni goa bloggisar har pysslat med under helgen.


Taxkramisar från två sura brorsor.

Av Felix och Inga-Lill - 1 oktober 2010 18:17

Idag har det inte hänt något av värde, vi har slappat och husse har varit ute och fixat. Matte har sprungit med sitt, så vi har inte haft någe kul. Vädret är grått och har så varit sen i middags, 9 plusgrader under dagen som mest.


Nu har matte bestämt att hon ska vara ledig i helgen så det blir inget bloggande för våran del. Attans att man inte kan använda knappbordet för då skulle ni få se på bloggande. Så vi får väl rätt och slätt önska er alla en trevlig helg så hörs vi på måndag.


Taxhelgkramisar i mängd.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards