Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Felix och Inga-Lill - 10 februari 2010 10:36

Idag vaknade vi till 30 minusgrader, fy attan säger bara det. Jag och Illerson hade inte den minsta lust att gå ut, husse och lillhusse var inte glada för det var ingen varning på väderrapporten igår. Lillhusse skulle åka iväg idag på morgonen och då hade det varit bra om någon hade varnat, för då hade han kunnat sätta bilen på motorvärmare igår. Han blev försenad med ett par timmar för bilen var tvungen att stå på motorvärmare innan han kunde starta den. Tänk om de kunde göra taxmotorvärmare oxå innan vi ska starta och gå ut, då skulle vi inte behöva frysa så förskräckligt.


När vi sen ville gå ut så sa husse att det är griskallt så vi gör en snabbis, då var det bara 26,8 minus men vi var snabba. Snabbaste ettan hitintills, två sekunder blankt, gäller att snabba sig när det är så attans kallt. Illerson han blev som vanligt djupfryst och fick lov att tinas upp i mattes knä. Inte så konstigt sa lillhusse, det är bara 10 grader varmare i frysboxen och vem vill gå ner i den och ställa sig. När lillhusse ringde dit han skulle så hade den haft bara minus 10 i morse, det stället ligger bara 12 mil härifrån, så här i Dalarna skiljer det väldigt mycket i vermaturen.


Igår var det snöstorm och minus 6,5 så visst växlar det fort här uppe, tänk på det ni som ska upp till Sälenfjällen och åka skidor. Ta med er varma kläder så ni inte fryser tassarna av er, för här kan det blir riktigt kallt. Husse var till Sälen igår och då var det minus 8,5 vid Högis, vi hade då två grader varmare.


Nog med väder, igår gjorde matte en konstig sockerkaka det blev en fördjupning i mitten och den tyckte vi vad det godaste vi ätit på länge. Det var korv till middag och det åt jag men brorsan han är ingen korvälskare så han fnös ljudligt när husse försökte bjussa honom. Sen när vi fick våra kulor så skulle inte herr Illerson ha någe. Lite senare på kvällen så satt han i mattes knä och åt sockerkaka, sen käka han upp alla sina hundkulor men matte matade honom förstås. Jag tycker att det är orättvist, han fick sitta i mattes knä och blir matad medan jag vackert stod på golvet och åt upp mina kulor tidigare under kvällen. Matte var i alla fall hygglig igår kväll när det blev kallare ute, hon tog fram sin sköna filt och den fick jag över mig så jag kunde sova gott hela natten. Jag måste erkänna att jag sovit som en gris om nu de ligger på rygg med filt över sig vill säga.


Taxkramisar från er vän Hillman, Illerson zzzzznorrar igen.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards