Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Felix och Inga-Lill - 3 februari 2010 10:55

Lätt snöfall och lite blåst, men vi tycker att det är ok för det är inget kallt, minus 7 grader så det är riktigt skönt ute.


Illerson morrar åt husse för han sätter på sig lövhögen, den gillar inte brorsan. Husse ska på kurs under dagen och kvällen men som tur är matte hemma och lillhusse förstås. Sen har matte trätat på mig idag flera gånger dessutom, för hon säger att jag är lite per vers men jag hade bara tänkt att leka lite med Illerson, inte alls som matte sa men hon fattar ingenting. Varför har mattar nollkoll, sen har de livlig fantasi och det är nästan värre.


Så idag ska vi ut och valla matte för hon börjar på att soffa till sig, vi tycker att hon behöver lite motion, visserligen var hon ute och öste lite snö nu för en stund sen. Det hela började med att talgoxen kom och letade på henne för att det var nog lite mat i fågelstugan (när talgoxen letar, så kollar han genom fönstret vilket rum hon är i och sen knackar han med näbben på fönstret) och när hon kom ut så såg hon att lillhusse hade pulsat i snön. Så hon öste av åt lillhusse men naturligtvis så glömde hon att ösa väg åt oss, ni har väl inga kryckor heller sa matte, ni har ju fyrtassdrift så ni klarar nog er ändå. Taskmatte, vi vill inte bli blöta om magen så häv dig ut och skotta åt oss oxå!


Taxkramisar från er vän Hillman.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards