Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Felix och Inga-Lill - 8 mars 2010 10:26

Visst var det framför tv:n som vi åkte Vasaloppet, hur tror ni annars att vi skulle ha kunnat vara hemma i går eftermidda, hihi. Matte och husse har dock varit med på starten några gånger, ja som funktionärer förstås. Tänk att stå där mitt i när alla skidåkare ska fram och bråttom har de, fast det blir stopp för dem när de kommer till första backen. Sicket stölleprov säger matte och husse säger att det är asfalterat hela vägen till Mora, hihi.


Igår fick vi horntossa biff, det var smaskens och sen igår kväll fick vi vipsad grädde när husse, lillhuss och matte åt chokladpudding med vipsgrädde. En smaskig dag blev det, men väldigt slapp om man bortser från våra rundor förstås. I morse var det minus 20 grader igen men solen har värmt upp så nu är det bara 9 grader kallt.


Vi har hört ett nytt namn på tax, det var på den där roliga timmen i lördags kväll, Wienerdog det var annat än Skogaholmare det. Matte och husse tyckte att det var lustigt, det var några filmer med taxar på, som var väldigt busiga. Den ene stal en fyrsprakeri raket och hade den i munnen medans han sprang runt, det skickad iväg en massa lysande prylar mot de som stod och tittade, vi taxar är tuffa jyckar men den där var nog mera dumdristig. Sen den andra filmen var oxå kul, för där var det springtävling och taxen sprang omkull alla deltagare så han kom först över mållinjen, hihi. Taxar är bra luriga, det vet vi redan men något sånt har vi aldrig ägnat oss åt, vi lovar och svär på vår taxheder, hihi.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards