Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Felix och Inga-Lill - 18 mars 2010 21:59

Matte måste låna bloggen för nu har hon ett nödrop igen från en liten kisse som heter Missan (hittekatt kan heta något annat) du hittar bilder på nedanstående länk. Känner ni någon som vill ta hand om denna lilla kisse så hör av er till Pias blogg på dt.se


http://www.dt.se/blogg/piasblogg/article267719.ece


Hoppas att någon kan förbarma sig, för denna misse har varit ute i kylan och är så tacksam för att någon hittade henne innan hon frös ihjäl.



Nu vill vi taxar ha tillbaka bloggen igen, vi tycker att matte ska skaffa en egen blogg men visst när det är sånt här behjärtansvärt så får hon väl låna den.


Taxkramisar.

Av Felix och Inga-Lill - 18 mars 2010 08:53

Egenteligen skulle Hillman kunna blogga själv idag men han är lite snurrig av medikaninerna, så jag fortsätter ett tag till. Hillman är nog snart helt återställd men det syns att han har ont än, för han har ingen lust med bus för då blir han lite stel. Annars är han först med bus på morronen och jag är lite seg, igår fick vi ett väldigt gottigt käk men jag fick bara smaka. Det var en liten burk som Hillman fick av den gulliga assisten och ni må tro att det både luktade och smakade ljuvligt. Sån mat skulle vi väl kunna få jämt men matte säger att det är diet mat och extra lättsmält men välsmakande, jo nog var det gott allt, riktigt gottigottigt. Prescription Diet för hund och katt, fabrikat är Hill's, ifall ni skulle behöva ha något riktigt gottigt. Lite konstifikt att det är för katt oxå men åh, så gott.


Hillman skickar en hälsning till alla sina vänner och tackar så mycket för alla goa hälsningar och tasshållningar som han fått. Han känner sig rörd säger han men jag har då inte vipsat honom det allra minsta. Då sa han att rörd betyder inte vipsad, vet väl jag med men man måste få skojsa till det lite.


Idag har vi bara minus 2 och lätt snöfall så vädret är tilll vår favör, för hade det varit kallt som de senaste dagarna hade det varit mera synd om Hillman. Vad vi ska göra idag, ja slappa på soffan för att brorsan måste ju läka ihop, så inte hålet i munnen går upp och börjar blöda igen. Så vi får ta det lungt ett par dagar till, inte så dumt eftersom det ramlar ned vitt ute, då sitter vi hellre inne och tittar ut.


Taxkramisar från er vän Illerson, brorsan hälsar så gott.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards