Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Felix och Inga-Lill - 21 april 2010 10:52

Här är inte kul, vi blev väckta i natt när klockan var bara tre. Då var husse uppe och studsade, satte på lyset och kokade kaffe, strax efter kom matte uppfarande, då var det ju bara att gå upp. Jag var väldigt nyfiken på vad som var på gång, men sen blev jag så trött att jag vek mig i knopplådan i köket. Husse skulle ut och resa, så halv fyra kom lillhusse in och han brukar vara uppe som tidigast vid 7-tiden. Nu blev det knasigt, fast lillhusse skulle skjutsa husse till tåget, som skulle gå 05.25 fast stationen ligger inte nästgårds prexis. Det är 10 mil enkel resa till järnvägsstationen, så lillhusse var nog inte så glad för han skulle på rehab som började kl 08.00, det blev en lång väntan för den stackarn.


I förrgår skulle vi ju försöka att få ut matte på promenix, det sket sig för matte fick så ont i huvudet så vi fick inte ens gå ut på bloggarna, för att se vad ni hade för er. Sen igår så åkte vi ner till Sälen för matte skulle handla, vi fick åka bil jippi va kul. Vi såg massor med hundar nere i Sälen men då var ju matte inne på butikerna och husse den slöhögen ville inte fota fast kameran låg i bilen.  Som ni ser så är det snö kvar på fjället för dem som vill åka skidor.

  

Ingen snö på vägen men väl ute i terränglådan, det som syns är fjället som ligger mellan Högis och HC, så nu vet de flesta vart bilden togs. Detta var igår men matte tror att det kom mera snö i natt, för i morse vid åttatiden när vi gick vår runda så var det vitt överallt. Nu har det lenat bort så nu är backen framme igen men nu är det blött igen, igår var det så skönt ingen blöt sand som fastnade på pedalerna, idag massor med blöt läskig snö. Vi vill oxå ha vår och sol, här är inte så varmt, vi vill absolut inte gå ut på altanen för den är plaskvåt.


Hoppas att ni har bättre väder än vi har, för det verkar inte bli någon vår här än på länge.


Taxkramisar från er vän Hillman, Illerson zzzznorrar.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards