Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Felix och Inga-Lill - 14 februari 2011 13:22

Det var kallt i lördags men inget mot igår morse med minus 36 så var det bara en grad varmare än på kallaste stället i Dalarna. Jistanes va grisigt att gå ut för ettan, som vanligt när det är kallt så kylde jag bara två tassar i taget, baktassarna stod kvar på nedersta trappsteget, hihi. Under dagen så trodde vi att solen skulle värma oss men då blev det mulet, så det var minus 18 grader nästan hela dagen men mot kvällen blev det ca 11 minus så då var det riktigt drägligt. 


Vi har tillbringat helgen med att vara inne och tjata på hussen och matten, mat har vi fått i lördags revbensspjäll och igår fläskfilé det skulle varit älgkött men matte var för frysen på lördag kväll för att gå ut i frysen och hämta in det. Så vi åt fläsk kött i två dagar i rad. Filén gjorde matte något väldigt smarrigt av och jag fick smaka en liten bit, men matte hon är hyvens för hon stekte flera bitar åt oss som inte följde med i den starka kryddblandningen, respetet finns på allt om mat för nästa fredag för er som får mail från dem en gång per vecka. Sen serverade hon jasminris till maten och jag gillar sånt där klibbigt ris så jag fick sånt oxå. Brorsan han ville inte ha någon mat igår kväll trots att vi fick fläskfilé, han blev matad men spottade ut köttbiten all värdens väg, den killen är bra bortskämd som inte ens äter filé. Nej, han är nog inte frisker, vill bara sova och om jag vill busa lite med honom så svär han högt åt mig. Matte säger att blir han inte bättre de närmaste dagarna så ska han till kossadoktorn.


Idag ska jag bara hålla koll på tvåbeningarna för jag har märkt att så fort jag tar en lur så är någon av dem borta, bara puts väck. Lite tassigt tycker jag att det är, smita när man sover som bäst, fast de är strax tebaks igen, hihi.


Attans jag har glömt att önska alla kompisar runt om i landet och utlandet en glad Alla Hjärtans dag. Så nu var det fixat, sånt där glömmer jag så lätt och matte den fisen kom heller inte ihåg det, hihi.



Taxkramisar.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards