Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Felix och Inga-Lill - 11 september 2009 20:42

bra igen, så det var nog bara något tillfälligt. Jag har busat hela dagen och tiggt massor, vad hade matte väntat sig jag fick ju mindre med mat i morse. Magen har kurrat hela dagen, jag misstänker att matte tyckte det var bra att jag fick mindre käk idag, ofrivillig bantning kallar matte det. Humf, jag tror att jag ska pinka i mattes skor om hon inte ändrar sig beträffande min vikt. Jag har ju talat om för henne flera gånger att jag är inte för tung, bara några ynka centimeter för kort. Människor är konstiga, hakar opp sig på några ynka kilo, hade väl varit skillnad om matte hade fått sätta en skateboard under min mage men så illa är det inte. Jag har bara en ynka valk på nacken, egentligen är det ingen valk utan tomt skinn, av att jag fått stå ut med alla bantningar. Filigryn utan socker, när husse äter sånt och jag får smaka, då är det mycket godare för då är det mycket socker på. Jag tror att matte har fått nippran, för hon får ju äta det som är sött men tycker det är godare utan, hon frågar aldrig hur jag vill ha det.


Jag trodde att vi skulle få nåt gott till fikat i kväll, för det är ju i alla fall fredag men icke sa nicke, bara några ynka kex, visserligen med smör på. Vi fick i alla fall smaka något riktigt gott på eftermiddan, kokt älgkött mums om ni visste vad gott det är. Bilderna om det kommer en annan dag, för husse tog bilderna och hans kamera kan inte matte med, så vi får ge oss till tåls, tills husse har lust att ladda ned bilderna. Nej, nu ska jag slagga, vi var uppe tidigt i morse och det börjar på att kännas. Matte är både nattuggla och morgonpigg, jag undrar när vi ska få sova ifred, håller hon på så här så får jag nippran på henne. Ska försöka gå in och se vad ni haft för er först om jag orkar.


Nattistaxkramisar.

Av Felix och Inga-Lill - 11 september 2009 09:48

lägga en pizza under stolen idag men matte den fisen drog naturligtvis fram mig mitt på golvet. Inte nog med det så står husse och ropar kom går vi ut, jag kunde inte gå någonstans men det förstod bara matte. Hon sa lugna ner dig, jag fixar det här, jag antar att det var riktat till husse. I det läget är matte bäst, för hon förstår när man inte mår bra. Nu ska jag gå och lägga mig en stund, mår bra nu men är lite slapp, fick i alla fall lite frukost.


Taxkramisar.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards