Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Felix och Inga-Lill - 30 september 2009 11:45

taxar säger matte, vi har väl inte tutat någe, då säger matte har du (Hillman) glömt hur du lät här i somras och inte skulle du äta heller. Nu tror jag att matte ljugs på mig, för när har jag ratat mat, låt mig se jo när jag var sjuk men det räknas väl ändå inte. Jovisst matte har rätt i somras gick jag runt och visslade, mat var det sista jag tänkte på, det måste erkännas.


Idag är Illerson en mycket sur hund, riktigt gnistrig om jag får säga så, han är jättesur på matte så fort hon försöker prata med honom så sticker han iväg. Matte vet inte vad hon gjort honom men jag vet, han är sur på matte för att husse inte var hemma igår kväll och då ville han inte heller äta, då sa matte att du får du baske mig vara hungrig. Vilket betydde att han fick inga frolicar heller, så därför surar herr Illerson, matte brukar kalla honom det när han är på det där matstrejkar humöret. Ingenting som matte gör eller säger kommer att ändra på hans dåliga humör, det bästa är att låta honom vara ifred, det har matte lärt sig. Jag känner mig lite trött idag, för husse kom hem sent igår kväll och jag var ju tvungen att hålla mig vaken och vakta matte under tiden.


Rimfrost var det i massor idag på morgonen men det kändes inte lika kallt som igår morse, så vi får väl se om det blir vinter. Som ni kanske sett så har vi lagt upp en omröstning om när vi jyckar vill ha vinter, jag klarar mig fram till jul men då är det så mörkt här att det behövs lite vitt, för att vi ska se vart vi sätter tassarna.


Kramisar från en trött och en mycket sur tax.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards