Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Felix och Inga-Lill - 20 maj 2010 07:38

Idag GRATTAR vi Illerson som fyller 14 år, han kommer nog att få någe gott för husse köpte med sig nåt från Sälen igår men det står i kylskåpet så jag kan inte tala om vad det är. Han sa bara att det blir i morgon, hoppas att jag får smaka litegrann. I morse tänkte jag gå in till matte men då rasade den jädrans grinden och det blev ett herrmans liv, jag tror inte brorsan blev så glad för han gillar inte att bli väckt vid 6-tiden, det var inte meningen. Vi får fira riktigt ordentligt idag för det är en hög ålder säger husse men matte säger att det är ganska vanligt att taxar blir gamla.


Illerson är i alla fall bättre matte säger att det nog var pannkisen som gjorde att han frisknade till. I förrgår så gräddade matte tunnpanikis och då var helt plötsligt brorsan sig själv igen, igår åt han fläskkotlett fast bara några smakbitar men han är mycket piggare igen. Illerson hälsar och tackar för alla krya på sig hälsningar som han fått.


Igår tänkte vi jaga katt men matte var snabb, hon fick syn på den och motade in oss, sen satte hon på oss koppel. Matte tyckte synd om missen för han har varit här i flera dagar, är visst någon som bor en km härifrån som äger den. Jag visste inte att katter går så långt men missen är hungrig för han åt upp det matte kastade ut åt pippisarna. Tänk att va så hungrig så man äter bröd utan smör, inte ens jag vill ha det. Matte säger att katten är här igen, han är säkert mera hungrig, lite synd om den är det i alla fall.


Idag är det åskvarning över Flermoen, det är närmaste byn på norsksidan och dit är det en dryg kilo-meter. Så vi vet inte hur mycket som vi hinner med på nätet idag, fast vi gör vårt bästa för igår hade inte matte tid.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards