Mellan himmel och jord

Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Felix och Inga-Lill - 13 maj 2010 11:32

Här regnar det och vi vill absolut inte gå ut, det smattrar på fönstret och det låter som om någon hamrar på plåttaket. Värmen har inte kommit hit för det är bara 4 plusgrader.


I förrgår kväll då var vi tiggetaxar, matte säger att vi blir bortskämda älskade säger vi. Den första bilden skulle ha varit den när Illerson studsade matte för när de fikade så hade inte matte något fikabröd hemma. Husse var mätt och ville inte ha något annat än kaffe men det ville jag och brorsan, så Illerson satte in stora tiggstöten.

  

Här bryter husse isär ett kex och det är inte vilket kex som helst, det är pansarkex. De är hårda och innehåller jordnötsolja, bara för att vi ska tycka 

   

att det är extra gottigt så doppar husse kexbitarna i lite kaffe, här syns kexpaketet.

   

Nu skulle vi inte få något mera, fast jag försöker att hypetisera matte men just då bränner hon av en blixt rätt i nyllet på mig. Tycker jag är synnerligen elakt, just som jag ville ha lite mera kex. Den här gången var tyvärr både matte och husse obönhörliga, inte ens lillhusse ville ge oss några fler kexbitar.


Igår fick vi maskar och köttfärssås, finns inte mycket som är så gottigt, köttfärssåsen gör matte med riktig grädde och inge fusk. Sen till fikat fick vi mandelknubbar, utan pärlsocker. Det är något som brorsan är galen i, allt som har med mandel i, mandelpudding (finns i Norge), bondkakor, knubbar osv.


Hoppas att ni fått lite värme för det har inte vi men värmepumpen som sitter på väggen blåser gosig värme på oss.


Regniga taxpussar  från Hillman och Illerson.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards