Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Sprutregn ute!

Av Felix och Inga-Lill - 28 oktober 2011 15:06

Nu börjar bloggplatsen bli väldigt irriterande, rätt som det är så kan jag och matten inte skriva hos våra bloggkompisar, matten låter så illa och kan så många nya ord, ja visste inte att det fanns så många, hihi. Sen har vi idag stoppat en som utger sig för att vara Vinja med ny hemsida, hur dum tror den kärringen att matten är va, hon är mer slipad än så ska ni veta. Här går det inte att lura matten, för hon läser vart kommentaren kommer ifrån. Såna där fulingar skulle sitta inom lås och bom, så dä så.


För att återgå till näringarna, här har varit upp och ner ska jag säga, matten hade huvupine igår så hon kunde inte läsa någonting, attans huvu hon här kärringen. Idag är det bättre så nu ska vi vara på banan igen, får börja berätta vad jag gjort sen sist, i tisdags käkade jag fläsklägg med rotmos, rekommenderas varmt, jättegottigt. I onsdags var jag till Mora, det blev 26 mil under rumpan innan vi var hemma igen (bilder kommer så fort som hussen tömt kameran vi hade bara den med). Där passade jag på att visa alla hundar i Mora att jag varit där, hihi. Sen bjöd matten mig på grillad korv mycket gottigt en hel fick jag, hihi. Igår så var hela dan i slappandets tecken, matten med sin huvupine och jag var nog lite trötter efter resan, middagen var utsökt som vanligt älgfärsbiff mumsigt, matten stekte en biff innan hon blandade i krydderierna, tvåbeningarna åt pannbiff med lök. 


Idag är det mörkt och grått ute,  regnar gör det oxå som om himlens portar var helöppna, var ute för en stund sen för att göra en etta, jistanes så blöt jag blev och ändå är jag snabb, men det hjälptes inte dyngsur på hela mig. Tur att matten har eld i kylskåpet så man kan värma sig, för jag skynda mig dit och kände värmen sprida sig i hela kroppen. Middagen idag blir kycklingfilégryta men jag nöjer mig med filén behöver inga nyttiga saker, hihi.


Hoppsa att ni får en trevlig helg utan en massa regn, för nu är det så mycke vatten överallt så nu räcker det, fasen gräsrötterna är heldränkta räcker inte ens om de tar simborgarmärke, hihi. Så trevlig helg på er alla goa bloggkompisar, ska försöka att gå ut och skriva hos er, hoppas att alla fungerar för ibland är det lite si och så med den saken.


Helgtaxpussisar i mängd.

 
 
Ludde

Ludde

28 oktober 2011 16:32

Tur att inte ALLA olika bloggar strular på en gång! Matten skulle köpa fläskläg härom sistens men den var slut sa dom. Skitaffär dom handlar i! Bra att matten inte låter sig luraas av idioter. Såna finns det tyvärr gott om... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:04

Det är inte alltid som de har fläsklägg här uppe heller men vi har ett slakteri i Lima, som heter Karelius och där brukar det finna. Du må tro att de har go korv där och när gamla slaktarn levde så brukade vi få korv för han gillade taxar, hihi.

Taxpussar.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

28 oktober 2011 16:51

Attans bra att matten är uppmärksam på kommenterer som inte kommer från oss. Vi tackar och bockar :)

Stackars matten med huvudvärk, inte kul alls. Men du verkar ha varit på en del kul äventyr. Ska bli kul att se bilderna sen :)
Här är också mörkt och grått ute, men som tur inget regn ännu i alla fall.
Ha en bra helg nu och hoppas att det slutar att regna hos er.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se/informatio

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:06

Det blir bilder men hussen är på jakt i helgen, så det lär få vänta tills måndan. Idag har matten varit risig i kistan så hon har vilat med mig på soffan.

Taxpussar.

 
Aamor

Aamor

28 oktober 2011 18:12

Nä ingen ska försöka lura oss, bra att vi har en matte som kan hjälpa oss!
Några problem att kommentera har inte vi haft men däremot tar det en hel evighet ibland att komma ut på bloggen innan all reklam har flashat klart!
Klart man blir trött efter en sån långresa och det är jobbigt att läsa en massa nya nyheter och lämna egna!
Regn är inget kul, tur att du har ert kylskåp till värme!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:07

Bloggplatsen har krånglat när vi försökt skriva kommentarer, så fort som matten skrivit klart så har åkt ut. Fasen vet vad det varit men enligt Lill-hussen så har internet varit lite krångligt, den här veckan.

Taxpussar.

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

28 oktober 2011 19:27

Ja du vi har verkliga problem. Matte skulle skriva hos oss, för att berätta om våran goda middag. Och vet du vad, hon hade glömt vilket lösenord som hon bytt till. Det är bara vänta tills det kommer e-post på vilket det var. Ha en härlig fredag. Hoppas vi hinner skriva ikväll. Nospussar från brorsorna i Norr

http://www.mrbamse.bloggagratis.se

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:10

Joho, men matten slog rätt nummer och kom inte in ändå, det verkar mera som om Bloggplatsen spärrar nummer som använts för länge, för det är ungefär ett halv år sen matten råkade ut för samma sak. Hon är så nog skriver alltid upp såna där lösenord, i nån pärm för att hålla reda på dem om hon skulle glömma dem.

Taxpussar.

 
Rudi

Rudi

28 oktober 2011 21:12

Men regn...det var längesen vi såg här i Julita. Fast det är väl bra att du inte fått så mycker snö som ligger kvar än, förstås. Fiser du inte av rotmos?

http://wwww.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:10

Mmmm, enligt matten men hon har nog ändan för nära näsan, hihi.

Taxpussar.

 
Kasper

Kasper

29 oktober 2011 00:04

Åh, va gott du äter! Men stackars matten med sin huvudpine, min matte har lidit väldigt mycket av migrän tidigare i livet. Men den försvann så småningom, den gör visst det när mattar börjar bli gamla. Så om det är sån huvudpine din matte har, då finns det hopp. Så småningom i alla fall.
Och du - det är jätteskönt med värme, vare sig den kommer från en kylskåskamin eller en "vanlig", alltså från ungefär en sån som min. :)

http://kasperian2.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:12

Vi hade nåt liknande som ni har förut men vi ville han något som man kan laga mat på om det blir strömlöst. Fast värmen är bra gosig och så skönt dagen efter oxå, det ligger kvar liksom, hihi.

Taxpussar.

 
Wille

Wille

29 oktober 2011 16:35

Jo vi har råkat på den där "typen" vi med, antar att hon så gärna vill ha besök i sin blogg. Tråkigt med en sån stackare.
Här är de full fart, idag har vi busat med ett par snabba tjejer och vi hade inte en chans att hinna ikapp dem, men vi brottades en del också, det var skojigast !
Det ser ju inte ut att ha gått ngn nöd på dig precis, kycklingfilé jo jag tackar jag vicken lyxmat ! Fläsklägg har jag inte smakat det äter vi sällan här hemma, men på jobbet äter matte det ofta. Däremot har det bjudits på blodpudding här i veckan, och det var inte dumt det inte.
Ha en skön helg du med ! Nospuffar från mig

http://willebuz.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 oktober 2011 20:15

Blopudding, som är så smarrigt nu blev jag riktigt sugen, här serverades det bara färdiglagat idag så jag fick inge för matten kunde inte äta nåt för kistan var så risig. Blir nog så av mycke medikaniner förstår jag. De andra tvåbeningarna tycks inte fatta att jag gärna smakar, hihi.

Taxpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards